SERENGETI

Serengeti zonnebrillen kunnen worden beschouwd als DE zonnebrillen onder de zonnebrillen

Het zijn zonnebrillen met een unieke kleur Amber Bruin. De speciale  Drivers Gradiënt glazen geven de juiste balans tussen een wijdse blik en natuurlijk licht. Ze zijn donkerder aan de bovenzijde van het glas en lichter aan de onderkant. Deze glazen geven dus comfortabel zicht met het naar buiten kijken, en een rustig licht beeld als je naar bijvoorbeeld je dashboard kijkt.

De drivers Gradiënt glazen  zijn voorzien van een blauwfilter, zijn meekleurend, zijn gepolariseerd en zijn ontspiegeld waardoor ze het optimale en comfortabele zicht aan de kijker kunnen geven. Door al deze eigenschappen zijn ze de eerste keus voor vele beroepschauffeurs en piloten.

Het blauw filter in de glazen blokkeert 95% van het blauwe zonlicht waardoor we minder last hebben van “kijkstress” en we dus rustiger en minder vermoeid de wereld inkijken. Het zorgt voor een hoger contrast bij minder helder weer. Wat er dus voor zorgt dat we langer de zonnebril dragen ook als het weer minder helder is.

Serengeti begrijpt dat vele mensen , vooral chauffeurs, hun zonnebril enkele uren achter elkaar dagen. Deze kennis heeft hen ertoe gezet dat ze de best mogelijke glazen wilde ontwikkelen. En het moet gezegd worden dat is ze gelukt.

 Serengeti kent maar 1 maar: Als u ooit door deze glazen heeft gekeken, dan wilt u niets anders meer.

https://spinzam.com/shot/?idx=185579