ETNIA BARCELONA

Prachtige brillen voor volwassenen én kinderen. Etnia Barcelona is een merk met een typische internationale stijl, die durf en fantasie vertegenwoordigt. Elke prachtige Etnia Barcelona bril heeft zijn eigen persoonlijkheid die helpt bij alle aspecten van uw dagelijkse garderobe en die door hun opvallend karakter en stijl dagelijks positieve reacties geven van de mensen rondom u. Gespecialiseerd in een GEDURFDE KLEUREN en RETRO, VINTAGE DESIGN brillen, is Etnia Barcelona zowel voor mannen als vrouwen een merk dat gemaakt is voor zij die net dat beetje meer zoeken.

KLEUREN EXPERTS

ETNIA BARCELONA zijn de pioniers in de studie van kleuren en hun psychologische effecten. We creëren onze eigen kleuren mixen voor onze collecties, gebaseerd op combinaties van modetrends, ready-to-wear en Haute Couture kleuren.

MEER DAN 500 KLEUREN

Momenteel werken ze bij ETNIA BARCELONA met meer dan 500 kleuren STALEN, die elk een voor een ontworpen zijn door het creatieve team van Etnia Barcelona en geproduceerd in de Mazzucchelli (Italië) acetaat fabriek, door zorgvuldige selectie van de pigmenten en kleurstoffen om een “regenboog” effect te krijgen met een futuristische aanpak .

100% ECOLOGISCH

Etnia Barcelona zet zich in voor milieuvriendelijke en duurzame producten. Als een 21e eeuwse bedrijf, wil hun betrokkenheid bij het milieu en de omgeving zeggen dat ze gebruik maken van een 100% eco-vriendelijk acetaat, gemaakt van natuurlijke organische elementen (katoen en houtpulp), dat 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar is.