ALS U NIET MEER KUNT HOREN WAT U ZIET!

Regelmatig uw ogen laten meten is voor u al de normaalste zaak van de wereld. Maar een periodieke test van uw gehoor is dat nog steeds niet. Gehoorverlies treedt sluipend op. Gemiddeld lopen mensen 7 jaar met een te verhelpen verlies rond, voordat zij overgaan tot het dragen van een gehoortoestel. Wat zegt u? Inderdaad, 7 jaar verminderd genieten van de geluiden om u heen. Wist u dat u bij ons terecht kunt voor het aanmeten van hoortoestellen, gehoorbescherming en zwemdopjes?

PROFESSIONELE AUDICIENS

Op onze professionele audiciensafdeling doen deskundige medewerkers gehoortesten en meten hoortoestellen aan. Ons assortiment bestaat uit geavanceerde digitale hoortoestellen in verschillende kwaliteitsniveaus. Klanten kunnen voor een uitgebreide gehoortest in de winkel terecht. Indien nodig kan het hoortoestel direct worden aangemeten. Door de moderne digitale techniek is het hoortoestel zelfs zo klein dat het eenvoudig en onopvallend te dragen is.

Ook als u al een gehoortoestel bezit kunnen wij u helpen. Voor bijvoorbeeld het af- of bijstellen van uw apparaat of een periodieke controle staan onze audiciens voor u klaar. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor batterijen en schoonmaakartikelen voor uw hoortoestellen.

HOORPARTNERS

Van Den Assum Opticiens werkt samen met HoorPartners, onafhankelijke audiciens met oog en oor voor de slechthorende! Hier kunt u terecht voor elke gehooroplossing, u zult versteld staan van de mogelijkheden van de hedendaagse techniek en van het kleine formaat van de hoortoestellen. HoorPartners heeft afspraken met alle zorgverzekeraars zodat wij iedereen van dienst kunnen zijn. Indien u recht heeft op een zorgvergoeding kunnen wij dit bedrag direct verrekenen op uw aankoopbedrag.

 

Voor het maken van een vrijblijvende hoormeting kunt u bellen met 0162-322266.

Meer lezen over de mogelijkheden van goed horen bij van den Assum Opticiens.