Let the sun shine.

 

Heel veel zonnebrillen nu met 50% korting  en samen nu met dit mooie weer, wordt het wel heel aantrekkelijk om er eentje te kopen of twee…   De zon maakt de mens gelukkig, maar natuurlijk wel met de juiste bescherming voor onze ogen. Bij Van den Assum opticiens hebben wij altijd een mooie complete zonnebrillencollectie in de winkel. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige zonnebrillen van Gucci, Chloe, Hackett, Tom Ford, Serengeti, Ray-Ban, Etnia Barcelona, Kinto en nog veel meer geweldige merken.

Wilt u een zonnebril op sterkte? Dan hebben wij altijd zeer scherpe prijzen voor uw zonnebril glazen. Momenteel hebben wij speciaal voor u een super actie; bij de aanschaf van een zonnebril en de glazen op sterkte krijgt u het tweede glas cadeau! Zo betaalt u momenteel voor een paar enkelvoudige zonneglazen geen 200 euro, maar 100 euro.

Deze geweldige actie is natuurlijk ook geldig op multifocale zonneglazen. Door deze actie kosten ons instap multifocale zonneglazen niet 299 euro voor een paar, maar 149.50 euro voor een paar. Deze actie wilt u niet missen.

Kom eens langs en informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden!