Wij laten jou graag haarscherp zien.

Werken, autorijden, computeren, vissen, tennis etc. wij begrijpen dat het belangrijk is om altijd goed te kunnen zien. De keuze van het glas is hierbij erg van belang; het is belangrijk te kiezen voor een glas dat het beste bij u past. Wij helpen u graag bij deze keuze.

Wij werken samen met Essilor, zij hebben meer dan 160 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van producten en diensten voor het oplossen van kijkproblemen en het verbeteren van zicht.

Eyezen glazen.

Standaard enkelvoudige brillenglazen voldoen eigenlijk niet meer aan de huidige kijkbehoeften. door deze digitale levensstijl is ons kijkgedrag veranderd en hebben brildragers nieuwe behoeften.

Met de nieuwe Eyezen glazen bieden we alle enkelvoudige brildragers nu een kijkoplossing waarmee ze op alle afstanden een ongekend contrast ervaren en en de ogen de rust geven en die ze verdienen.

Varilux X – series

Met Varilux X-series hoeft u niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw glas en hoeft u geen onnodige hoofdbewegingen te maken om scherp te zien. U ziet zonder moeite scherp door elk deel van uw brillenglas. Met Varilux X-series ziet u dichtbij, veraf en alles daartussen ongeëvenaard scherp. De beste multifocale brillenglazen die passen bij uw levensstijl.

Multifocaal, bifocaal, enkelvoudig, meekleurend of ontspiegeld wij zorgen ervoor dat je uiteindelijk met een op maat gemaakte bril op jouw neus rondloopt.

Kom langs en laat je verrassen!