LINDBERG BRILLEN

Vertelt de wereld dat er een andere manier is van brillen ontwerpen en maken. Lindberg brillen hebben een uitzonderlijk design en worden gemaakt van  hoogwaardige materialen. Elke bril is een statement van esthetiek , technische innovatie en van een onberispelijk vakmanschap.

Individually crafted

SUBLIEM EXCELLENT: alles wat ze doen, is doordrenkt van de Deens design, traditie en van discrete, klassieke elegantie en doordachte eenvoud. LINDBERG ontwerpen hebben daarom tientallen prestigieuze design awards gewonnen.

LINDBERG brillen dragen als geen anderen. De unieke combinatie van compromisloze aandacht voor detail, gepatenteerde technologieën en individuele vakmanschap vormen samen een opmerkelijk visuele en bijzonder licht gewicht montuur en creëren daardoor  een hoog comfort en naadloze passing aan het gezicht.

Make a statement

DE KUNST VAN MATERIALEN:  het ontwerpen en het voorzien van verantwoordelijk gewonnen materialen die  geselecteerd zijn, voor tijdloze elegantie, uitzonderlijke sterkte en onderscheidend. Deze exclusieve materialen zijn titanium, acetaat, goud, platina en diamanten – en bepaalde LINDBERG modellen zijn ook verkrijgbaar in opvallende natuurlijke dierlijke hoorn. Gepatenteerde innovaties, samen met zorgvuldig ontworpen en vervaardigde materialen hebben een revolutie te weeg bracht voor een moderne brillen.  Namelijk alle schroeven , klinknagels en lasnaden zijn weggelaten.

Dit betekent dat brillen van LINDBERG ongelooflijk sterk en flexibel zijn en ook nog tot de lichtste en meest comfortabele in de wereld.

Discreet excellence

Lindberg heeft de wereld van de brillen op zijn kop gezet. Geen massa’s  geproduceerde brillen maar voor ieder een  persoonlijke en unieke bril wij laten het ontwerp aan u over.  Samen kiezen voor de details en de materialen.

Maar wel individueel vervaardigd. Elk montuur is aangepast aan uw specifieke wensen, met de hand afgewerkt en individueel genummerd.