Het koppigste brillenmerk ter wereld

Wat begon als een kattebelletje… op een bestelbon, groeide uit tot dé slogan van het meest eigenzinnige Belgische brillenmerk: theo loves you. Tot op vandaag is dit motto de lijm tussen alles wat theo doet, elke beslissing die theo neemt en elke collectie die theo lanceert. Wim Somers en Patrick Hoet, opticiens met elk hun eigen winkel, besloten zelf een collectie op de markt te brengen onder de naam theo. Waarom? Wel, heel eenvoudig: ze wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen die ze verkochten. In 1989 waren de eerste theo brillen een feit. En baanbrekend waren ze alleszins. De daaropvolgende collecties vonden steeds gemakkelijk hun weg naar de consument. Vandaag, meer dan 20 jaar later, wordt theo verkocht in 1400 winkels verspreid over een 50-tal landen… en theo ziet ze allemaal graag!

theo is graag onvoorspelbaar. Daarom schakelt theo steeds weer voor de nieuwe optische brillencollectie jonge designers in. Deze creatieve geesten krijgen carte blanche hetgeen resulteert in een serie zonder gelijke.

Het theo hoofdkwartier ligt in Antwerpen. Mik en Toon, twee van de drie zonen van Big Boss Wim Somers, stapten enkele jaren geleden ook in de zaak. Zoon Jan vervoegde zijn moeder Jamme in de theo – Somers Optiek. Nu werken er meer dan 30 mensen voor theo, in binnen- en buitenland. Het kleine familiebedrijf groeide uit tot een belangrijke speler op de internationale optiekmarkt.

theo blijft steeds weer verrassen!

THEO LOVES YOU!