Voor iedereen de juiste bril

OOGMODE

Van den Assum opticiens is het adres in Dongen voor het adviseren van uw unieke nieuwe bril-look. Wij adviseren u graag bij het kiezen van een nieuwe bril, zonnebril of contactlens. Bij van den Assum opticiens vind u de laatste brilmode. Bij ons altijd de nieuwste collectie monturen. In de winkel in Dongen vind u hele bijzondere en mooie monturen uit de hele wereld.

 

CONTACTLENZEN

Wellicht overweegt u juist om uw bril een tijdje niet meer te gaan dragen en overweegt u contactlenzen. Bevalt het dragen van de bril maar liever op vakantie of met sporten lenzen dragen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onder het genot van een kopje koffie gaan we samen met u kijken welke look u het beste past.

 

OPTOMETRIE

Heeft u twijfels over de gezondheid van de ogen omdat u wazig ziet, de ogen rood zijn, last heeft van lichtflitsen, zwevende deeltjes in uw gezichtsveld of de kwaliteit van uw lenzen dan doen wij waar we goed in zijn en u geruststellen met de  beste oogzorg. Onze opticiens, contactlensspecialisten en  optometristen kijken u graag recht in uw ogen aan..