Voor iedereen de juiste bril

OOGMODE

Van den Assum opticiens is het adres in Dongen voor het adviseren van uw unieke nieuwe bril-look. Wij adviseren u graag bij het kiezen van een nieuwe bril, zonnebril of contactlens. Bij Van den Assum opticiens vind u de laatste brilmode. Steeds weer het laatste nieuws in brilmode want daarin gaan we ver. Op de internationale beurzen in het buitenland worden de nieuwe collectie gepresenteerd zien we trends voor de komende jaren. In de winkel in Dongen vind u hele bijzondere en mooie monturen uit de hele wereld.

 

CONTACTLENZEN

Wellicht overweegt u juist om uw bril een tijdje niet meer te gaan dragen en overweegt u contactlenzen. Bevalt het dragen van de bril maar liever op vakantie of met sporten lenzen dragen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onder het genot van een kopje koffie gaan we samen met u kijken welke look u het beste past.

 

OPTOMETRIE

Heeft u twijfels over de gezondheid van de ogen omdat u wazig ziet, de ogen rood zijn, last heeft van lichtflitsen, zwevende deeltjes in uw gezichtsveld of de kwaliteit van uw lenzen dan doen wij waar we goed in zijn en u geruststellen met de  beste oogzorg. Onze opticiens, contactlensspecialisten en  optometristen kijken u graag recht in uw ogen aan..