Cadeautje van ons….

Bij aankoop van een complete bril krijg je van ons de tweede set glazen cadeau. Denk aan een beeldschermbril, outdoorbril of nu voor de hinderlijke laagstaande zon een zonnebril. Dus bij aankoop van deze extra bril zijn de glazen geheel gratis!

* Deze actie is geldig tot 29 november 2016

Voordelen van een tweede bril

En toch is een tweede bril naast uw Varilux bril voor dagelijks gebruik een uitstekende aanvulling op uw uitrusting. Waarom? Omdat u niet altijd met hetzelfde bezig bent. Daarom hebben wij de komende weken een scherp voordeel op een tweede bril voor multimediagebruik, outdooractiviteiten of een modieuze zonnebril om veilig te kunnen genieten van de najaarszon.

 

De Outdoor-bril

Bent u zelfs in het najaar en de winter buiten te vinden? Misschien in de tuin, gaat u een stuk hardlopen of een eind wandelen. Speciale outdoor brillenglazen voldoen aan hoge eisen om uw (sport-)prestaties keer op keer te verbeteren. Ze zijn gemaakt van extra sterk materiaal, hebben een kwalitatieve, krasbestendige en vuilafstotende coating. Daarnaast kunt u afhankelijk van uw buitenactiviteit ook kiezen tussen heldere, meekleurende of gepolariseerde glazen. In de winkel kunnen wij u hier alles over vertellen.

 

De Multimedia-bril

Beschikt u ook over een smartphone waar u onafscheidelijk mee bent? Of heeft u altijd uw tablet of PC binnen handbereik? Of houdt u ervan om ’s avonds naar het acht uur journaal te kijken op uw HD TV? Waar u ook van houdt, bijna iedereen kijkt met grote regelmaat op digitale schermen en voor steeds meer mensen geldt dat ze dit meer dan 6 uur per dag doen. Een multimedia-bril ondersteunt de ogen bij het lezen van kleine tekens op bijvoorbeeld de smartphone, zorgt voor een verbeterd contrast van de leestekens en beschermt de ogen tegen schadelijk blauwviolet licht dat uitgestraald kan worden door digitale schermen. Meer weten over de voordelen van een multimedia-bril én weten of deze kijkoplossing bij u past? Informeer er dan vrijblijvend naar in de winkel.

 

De Zonnebril

Iedereen kent de zonnebril! Niet voor niets natuurlijk, want de zonnebril heeft al vele zomers zijn nut bewezen.Een goede UV-bescherming voor de ogen is erg belangrijk om vroegtijdige oogveroudering te voorkomen. Dus zelfs in het najaar in Nederland kan een zonnebril nog goed van pas komen.Leuk om te weten: wij kunnen uw zonnebril ook identiek maken aan uw Varilux bril voor dagelijks gebruik. U kiest alleen een ander kleurtje.     U kunt bij ons terecht voor klassieke en moderne zonneglazen en bent altijd van kwaliteit verzekerd.