BETER ZIEN = MEER BELEVEN

Dagelijks staan we voor de kast met de vraag: Welke kleding kunnen we vandaag het beste aantrekken? Wat draag ik naar die afspraak met een belangrijke klant? Staan deze schoenen daar dan wel bij?  Of we twijfelen over het weer en vragen ons af of het niet te koud is om dat ene leuke jurkje te dragen.  Als we gaan sporten dan dragen we onze sportoutfit. Allemaal heel gewoon, maar waarom hebben we eigenlijk maar één bril? We kijken namelijk in iedere situatie anders.

Uw dag vraagt om meer dan één bril. Iedere situatie vraagt om een bril met specifieke eigenschappen. Bijvoorbeeld een beeldschermbril, of een goede zonnebril op sterkte. Daarom werken wij met de brillenglazen van Essilor®. Deze worden niet alleen voor uw ogen exact op maat gemaakt, maar ook toegespitst op het specifieke gebruik van de bril. Dat is minder gek als het lijkt: “Sporten doet u toch ook niet op uw nette schoenen.”

De beeldschermbril :

Tegenwoordig kijkt u steeds vaker en langer naar diverse beeldschermen, zoals computers, laptops, smartphones en tablets. Deze technologieen vormen een belangrijk onderdeel van uw leven. Voor de sociale contacten, werk, spelletjes, ontspanning en het zien van de wereld. Deze apparaten vergen veel inspanning van uw ogen.

Het gebruik van deze apparaten op verschillende kijkafstanden zorgt ervoor dat uw ogen steeds harder moeten werken. De letters die u leest worden steeds kleiner en niet altijd even scherp weergegeven. Ook worden uw ogen blootgesteld aan de felle schermverlichting en aan het hinderlijke blauwviolette licht.

Deze inspanning kan u droge, vermoeide of jeukende ogen geven. Daarnaast heeft u ook meer kans op nek- en schouderklachten.  Gun uw ogen daarom  meer rust en contrast met Varilux Eyezen glazen.

 De sportbril :

Sporters weten dat een goede uitrusting zorgt voor de beste prestatie. Dit geldt ook voor uw bril. Een speciale bril voor tennis, watersport, golf , fietsen of welke sport dan ook, biedt u meer comfort en verbetert uw prestatie.

De sportbril is gemaakt van licht, comfortabel en extra sterk materiaal. De glazen hebben een krasbestendige, blanke of juist gepolariseerde coating. Samen met u gaan we kijken welke bril u het beste past.

 De zonnebril  op sterkte:

Geniet u ook zo van de zon? Voor brildragers is een zonnebril op sterkte ideaal.  U kunt met deze zonnebril alles haarscherp zien, maar wordt toch beschermt tegen de schadelijke UV stralen.