NIEUW: Eyezen brillenglazen voor onze digitale levensstijl. 

Tot vandaag houden enkelvoudige brillenglazen geen rekening met onze digitale levensstijl. Onze ogen moeten zich inspannen om te kijken in de verte of bij het kijken naar onze smartphone. Daardoor hebben brildragers steeds vaker last van visuele vermoeidheid. Zo geven twee van de drie mensen aan dat het meer moeite kost om naar beeldschermen te kijken. Daarnaast heeft 75% van de doelgroep weleens last van vermoeide ogen, hoofd- of schouderpijn.

Vanaf aanstaande 5 April 2019 hebben wij bij van den Assum opticiens glazen die aan onze nieuwe behoeftes de oplossing geven. De Eyezen glazen zijn ontwikkeld voor de perfecte ondersteuning bij onze digitale levensstijl.

De nieuwe kijkbehoeften

Standaard enkelvoudige brillenglazen voldoen eigenlijk niet meer aan de huidige kijkbehoeften. Door deze digitale levensstijl is ons kijkgedrag veranderd en hebben brildragers nieuwe behoeften. We gebruiken apparaten namelijk op steeds kortere afstanden en wisselen ze continu af. Bij het gebruik van smartphones en tablets hebben we een andere lichaamshouding en een hogere blikrichting. Ook geven beeldschermen kleinere en gepixelde karakters weer die ons meer moeite kosten om goed te lezen. En daarnaast stralen schermen fel en schadelijk blauwviolet licht uit.

Drie baanbrekende technologieën.

De Eyezen glazen zijn ontwikkeld door deze nieuwe technologieën:

  1. Eyezen Dual Optim technologie:
    Een nieuwe technologie die het brillenglas aanpast aan onze digitale levensstijl. Scherp kijken zonder inspanning met het meeste contrast door twee referentiepunten.
  2. Eyezen Boost:
    Een extra ondersteuning onderin het Eyezen brillenglas. Speciaal ontworpen voor consumenten die echt hinder ondervinden van visuele vermoeidheid en extra ondersteuning nodig hebben.
  3. Eye protect system:
    De eerste geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht in een helder brillen glas, ongeacht de sterkte.

 

KOM LANGS VOOR ADVIES OP MAAT

Bij van den Assum opticiens vinden we de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Elk  brillenglas dat op de markt wordt gebracht is getest en goedgekeurd door brildragers. Komt u bij ons in de winkel langs, dan adviseren wij u vrijblijvend over het Eyezen brillenglas dat het beste aansluit op uw levensstijl. Kiest u voor Essilor brillenglazen dan kiest u altijd voor een maatwerkoplossing. Want niet alleen uzelf, maar ook uw ogen zijn uniek en verdienen alleen de beste kijkoplossingen.

 

Meer informatie over Essilor® en Eyezen® vindt u op: www.varilux.nl