OAKLEY, SEE IT IN PRIZM.

Het merk Oakley is DÉ voorloper in de lens technologieën. Met het uitbrengen van hun nieuwe PRIZM-lenstechnologie veranderde Oakley de markt door de zonnebril en de skibril naar een geheel ander niveau te brengen.

Hoewel jouw ogen 10 miljoen kleuren kunnen onderscheiden en objecten in verschillende lichtcondities kunnen zien bewegen, hebben ze af en toe hulp nodig om dingen te zien die je hersenen normaal niet gemakkelijk kunnen verwerken.

Na 15 jaar onderzoek en ontwikkeling, introduceert Oakley hun eigen Oakley PRIZM – lenstechnologie, die in feit je visie afstemt op een unieke sportomgeving, zodat de lenzen bepaalde kleuren benadrukken om de prestaties en veiligheid te verbeteren.

Deze technologie is in feite de eerste speciaal gebouwde lens enkel voor specifieke sporten en activiteiten. Het is revolutionair doordat het vervelende omgevingsomstandigheden oplost waar elke sporter dagelijks mee te maken heeft. Het doel van Oakley is om een ​​revolutie teweeg te brengen in de sport, en we moeten toegeven dat ze hier zeker de juiste richting in zijn gegaan!

Kom eens bij ons langs en ontdek het zelf!