– Essilor eyezen glazen.-

Hi digital savvy! heb jij ook graag de regie?

Je volgt wat je boeit, je deelt je dromen. Socializen, gamen, studeren, werken. Je beeldscherm is er altijd, dus wil je ook controle over je zicht. Daarom kies je voor de topklasse brillenglazen van Eyezen, zodat jij maximaal kunt genieten van je digitale levensstijl.

Eyezen technologie is geboren door ons gebruik van digital devices te observeren. Zo zijn Eyezen brillenglazen ontworpen om meer te bieden dan alleen oogcorrectie. Heb je geen bril op sterkte nodig? Ook dan zijn de brillenglazen goed voor je ogen. De beste technologie voor een ontspannen zicht de hele dag!

Jij bepaalt, de Essilor Eyezen technologie helpt. Met scherp en ontspannen zicht, een goede kijkhouding en natuurlijke weergave van kleuren. Dat is 24/7 comfortabel zien. Achter elk scherm. Bij alles wat je doet. Samen zorgen we in drie stappen voor maximale prestaties:

Eyezen brillenglazen
Smart tech voor beter zien. Corrigeert je zicht en maakt elk detail zichtbaar scherp.

Eye Protect System
De bodyguard voor je ogen. Beschermt je ogen tegen schadelijk uv- en blauwviolet licht.

Crizal coating
Pantser tegen reflecties en schade. Beschermt je glazen tegen krassen, vlekken, stof en water.

Als Essilor Expert kennen we de digitale uitdaging voor jouw ogen. Kom langs en ontdek de brillenglazen van Eyezen. Met de nieuwste technologie├źn boost Eyezen de kwaliteit van jouw zicht. Een deskundig oogonderzoek. Jouw kijkwensen op een rij. En een fris montuur. Zo maken we het plaatje compleet voor jouw bril op maat. Scherp zicht met de looks zoals jij wilt. Laat je ogen dan controleren bij ons in de winkel. Zien we je snel? Ervaar zelf de voordelen van Eyezen brillenglazen en vergeet niet die Google Nest Mini mee te nemen.